Posts

Bijna kerst vakantie!

Afbeelding
Het is bijna kerst vakantie! Dan zijn de meesten van ons wel vrij. Niet naar school, niet werken.  Ik vind de kerst vakantie een leuke vakantie. Meestal sneeuwt het, en kan je een mooie sneeuwhoop maken. Veel mensen gaan in de kerst vakantie op wintersport. In de kerst vakantie is het ook oud en nieuw. Lekker oliebollen eten 😉. En misschien steek je zelf ook wel vuurwerk af. Doe wel voorzichtig! Wat ga jij deze kerst vakantie doen? Fijne feestdagen en een gelukkig 2018!

De Girlish Club

Sinds kort heeft deze website ook een eigen online club! Hoe leuk is dat? En je ontvangt elke week de nieuwsbrief! Doen dus! Je kan je aanmelden via:  De Girlish Club

Sint is in het land

Gisteren kwam de Sint aan land in het Friese Dokkum. Iedereen gaat weer massaal zijn schoen zetten! Ik ook. Niks. Misschien ben ik niet lief genoeg geweest dit jaar? :(  Ik ben blij dat er niks is gebeurd tijdens de intocht. Geen protesten of gevechten. Ik heb gelezen dat er wel demonstranten kwamen in bussen, maar die werden geblokkeerd. Ik heb zelf geen mening over de zwarte-pieten-discussie, maar als je wil protesteren, doe dat dan niet tijdens de belangrijkste intocht van het jaar. Toch? Wat vind jij van al dat gedoe: wel of geen zwarte piet?

5 leuke websites voor als je je verveeld

Eeuwig op het web rond te surfen naar vermaak of gewoon een funny website? Met deze 5 leuke websites ben je wel even zoet. Spacehotell.com  Chat met leuke mensen, en maak en ontwerp je eigen kamer! Silvergames.com  Voor leuke mobiele games. Girlz.nl  Een super leuke website voor Girls! Fok.nl  Altijd druk, altijd gezellig! Girlishweblog.com  De beste site ter wereld.

Mooie herfst DIY!

Afbeelding
Het regent buiten, het is koud en je verveelt je. Wat moet je dan toch gaan doen?  Juist, dit bericht lezen en handen uit de mouwen! Nodig: Schaar Glazen pot(jes) Bladeren Touw Het is heel simpel. Bind de bladeren om het potje met het touw en: klaar! Daarna kan je er nog een waxinelichtje in doen. Het eindresultaat.

3 schattige dieren!

Afbeelding
Zie hier 3 schattige dieren!:

Het glazen huis: breng ze weer samen!

Het glazen huis komt er weer aan! Deze keer is het geld voor mensen in oorlogsgebieden die niet meer bij hun familie kunnen zijn. Persoonlijk vind ik dat een super goed doel. Je kan je toch bijna niet voorstellen dat er opeens oorlog is, je huis ligt plat en je ziet je vader, moeder, broers en zussen nooit meer? Zelf ben ik ook van plan geld in te zamelen, ik weet alleen nog niet hoe. Wat ga jij doen?